Já že jsem byla opilá? Novinářka Lorencová prozradila, proč na Hradě vrávorala!

Jana Lorencová přebírá státní vyznamenání

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. října 2018 11:34

Když bývalý poslankyně hnutí ANO a novinářka Jana Lorencová při přebírání státního vyznamenání na Hradě zavrávorala, měli Češi jasno - určitě byla opilá! Podle Lorencové ale způsobilo její problémy něco úplně jiného než alkohol!

Debaty vyvolal moment, kdy si v neděli pro ocenění šla bývalá investigativní novinářka Jana Lorencová. Ta při vstávání ze židle klopýtla. Na pomoc jí okamžitě přispěchal Viktor Valta, který přebíral ocenění za Ester Ledeckou a který seděl hned vedle novinářky. Jeho pomoc ale nakonec potřeba nebyla.

Když si pak Lorencová ocenění z rukou prezidenta převzala, zpátky na místo ji doprovodil hradní protokolář Vladimír Kruliš, který ji držel za paži. Při usazování zpět na její místo jí navíc asistoval jeden z hradních strážných.

Češi ihned začali spekulovat, že novinářka „slavila“ už před ceremoniálem, nebo že měla „virózu“. A další to napsali natvrdo: „Lorencová slušně nadrbaná.“

Samotná oceněná ale odmítá, že by byla pila! „Prý jsem byla opilá při přebírání vyznamenání. Jsem téměř abstinent, vypiji tak 3 deci za rok na Silvestra,“ brání se Lorencová.

Problémy prý způsobil výběr její garderoby! „Měla jsem na sobě dlouhé zvonové kalhoty a při vstávání jsem si jednu nohavici přišlápla. Proto to klopýtnutí,“ dodala novinářka.

Témata: Jana Lorencová státní vyznamenání