Je mi z toho pohřbu na blití! Je to nechutné! Matka muže, kterého zabil Kočka při nehodě, zuří!

Jan Kočka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. října 2018 13:20

Zatímco v pátek veřejnost i umělci sledovali pohřeb člena slavného rodu Kočkových Jana, matka řidiče nákladního auta, který zemřel při nehodě s Kočkou, je zoufalá. Tvrdí, že je jí z pohřbu zle.

Tragická dopravní nehoda, k níž došlo na D11, ukončila život Jana Kočky a osmadvacetiletého řidiče kamionu Miloslava. 

Osobní vůz značky Mercedes, který Kočka řídil, ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet. Dálnice byla uzavřena v obou směrech, později byl obnoven provoz ve směru na Prahu.

Kočka pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla. Při nárazu zemřel jak Kočka, tak i řidič protijedoucího kamionu, pan Miloslav.

A právě Kočka byl v pátek pohřben. Kostel Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze zaplnili lidé, kteří přišli na pohřeb vnuka provozovatele Matějské pouti Václava Kočky. 

Pozvánku na pohřeb dostalo kolem 800 lidí, nakonec jich ale přišlo ještě mnohem víc. Mezi hosty byly i celebrity, přišel například Daniel Hůlka, Michal David, Andrea Verešová nebo poradce prezidenta Miloše Zemana Martin Nejedlý.

Televizi Nova se ale ozvala matka řidiče kamionu, která nešetřila peprnými výrazy. "Je mi z toho špatně, je mi z toho na blití, jak tam chodí Hůlka, David a ti další umělci," rozčilovala se. "Chápu, že taky přišli o syna. Ale tohle je nechutné," dodala.

Témata: Jan Kočka