Mladík vyhrožoval kvůli Tereze H. terorem! Teď prozradil pikantní detaily o jejich vztahu!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. září 2018 16:16

Mladík, který vyhrožoval Pákistánu teroristickým útokem kvůli zadržené Češce Tereze H. (22). Tvrdí, že s ní prožil vášnivou noc. Tereza přitom vypověděla, že Bulhara Nikolaye I. (21) vůbec nezná!

Mladík se do Terezy, která je v Pákistánu obviněna z pašování drog, zřejmě bezhlavě zamiloval a vyhrožoval Pákistánu terorismem, pokud nebude Češka propuštěna na svobodu. Nikolayovi teď hrozí až 12 let! Tereza přitom tvrdí, že ho vůbec nezná.

Nikolay nejprve poslal SMS satelitní stanici Samaa TV a pak i internetovému deníku Daily Pakistan. Teď ho státní zástupce žene k soudu. Server Blesk.cz, který měl možnost nahlédnout do obžaloby, uvádí, že Nikolay I. se s Terezou H. údajně znal asi 8 měsíců.

Dívka ho údajně měla sama kontaktovat na Facebooku a začít si s ním psát. Třikrát se také měli spolu setkat. Při druhé schůzce na ubytovně ve Zbůchu u Plzně mělo dojít i k postelovým hrátkám.

„Setkali jsme se v Praze. Pak jsme spolu odjeli na ubytovnu do Zbůchu, kde jsem tenkrát bydlel,“ uvedl podle Blesku při výslechu Nikolay I. S tím, že byl na pokoji sám a měl tedy s Terezou styk. Poté se prý ještě jednou setkali v Praze, nakonec ale dívka napsala, že jede do Belgie za kamarádkou.

Slova mladíka ale zpochybňuje jeden jeho známý. „Znám Nikolaye I. z práce a z ubytovny ve Zbůchu. O tom, že by u něho byla přes noc nějaká blondýnka, nic nevím. Pokud by tomu tak bylo, rychle by se to na ubytovně rozšířilo. Nikolay mi řekl, že někdo zneužil jeho identity a zaslal jeho jménem výhrůžku teroristickým útokem,“ tvrdí svědek. 

Také samotná Tereza u pákistánského soudu vypověděla, že Nikolaye nezná. „Je mi to hrozně líto. Osobně ho neznám, asi je to fanoušek," uvedla podle Práva dívka.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán