Miliardář Janeček promluvil o své ženě a milence!

Miliardář Karel Janeček

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

25. října 2017 12:26

Není tomu tak dávno, co bývalá Miss ČR pro rok 2004, krásná lékárnice Jana Doleželová (36), randila s miliardářem Karlem Janečkem (44). Idylický vztah tehdy narušilo až Janino zjištění, že si Janeček libuje v mnohoženství. Na kameru během rozhovoru tehdy přiznal, že téměř šest let udržuje vztah s jistou Markétou. To Doležalovou velmi nemile překvapilo a za krátko na to se s ním rozešla.

Málokterá žena by totiž snesla to, že pro svého partnera není jediná.

Současná manželka Janečka, Mariem (33), s tím ale podle Luxury Prague Life, zdá se, nemá nejmenší problém! V nedávném rozhovoru pro uvedený list, se totiž sympatický miliardář přiznal k tomu, že kromě své nynější manželky, se kterou má malého syna, udržuje vztah ještě s jednou dámou. Podle jeho slov se s tímto nezvyklým faktem jeho žena ale překvapivě dobře vyrovnala. Co myslíte, jak byste v dané situaci reagovali vy?

Janeček se nikdy svou zálibou v krásných ženách netajil. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního. Bez okolků ale uvádí i to, že by nikdy nedokázal po sexuální stránce být pouze s jednou ženou navždy. Kromě syna s jeho současnou manželkou, má z předešlých vztahů matematik a pedagog ještě dvě dcery.

Na téma vztahů a nevěr se před pár lety vyjádřil pro Krajské listy celkem otevřeně a odůvodněně: ,,Věrnost není věc morálky, mluvit pravdu je věcí morálky. A já mluvím pravdu, všichni okolo mě vždy vědí, jak se věci mají,“ okomentoval svou životní filozofii. Někteří by s jeho postojem určitě nikdy nesouhlasili, pánové po takovém životě ale jistě méně či častěji zatouží. Pravdou tedy zřejmě je, že dámy, které prošly nebo procházejí Janečkovým životem, vlastně věděly, do čeho jdou. Svým netajeným postojem je totiž tak nějak o krok napřed.

Témata: Karel Janeček Jana Doleželová (žena Karla Janečka)