Primark otevře druhou pobočku v Česku. Kdy a kde?

Pobočka Primarku v Praze

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. srpna 2022 16:59

Obchodní řetězec Primark otevře pro zákazníky druhou pobočku v Česku, a to již za 14 dní. Tentokrát se mohou těšit lidé na Moravě. Ke slavnostnímu otevření dojde 14. září v 10 hodin dopoledne.

Nová pobočka o rozloze 3600 m2, nacházející se v prostorách obchodního centra Olympia v Brně, nabídne nejnovější módní trendy i každodenní kousky napříč dámským, pánským a dětským sortimentem, dále kosmetické produkty, doplňky a potřeby do domácnosti. V nabídce nebude chybět ani rozrůstající se řada pod značkou Primark Cares, která je součástí změny s cílem učinit udržitelnou módu dostupnou pro všechny.

Otevřením Primarku v Brně vznikne 190 pracovních míst nejrůznějších úrovní od nákupních asistentů až k manažerským pozicím s možností částečného nebo plného úvazku, při čemž nábor pro některé pozice stále pokračuje. Společnost Primark nabízí svým zaměstnancům flexibilní pracovní dobu, benefitní program, který zahrnuje stravenky a dny dovolené navíc. Více informací o náboru naleznete na webu Primarku zde.

Druhá prodejna Primark v České republice následuje rok po úspěšném otevření prvního obchodu v Praze. Celkově bude nová brněnská prodejna 406. pobočkou společnosti Primark na celém světě a připojí se k dalším v rostoucím regionu střední a východní Evropy včetně slovinské Lublaně a dvou prodejen v Polsku, ve Varšavě a Poznani. Primark se také chystá otevřít nové obchody v Rumunsku a na Slovensku a plánuje přidat další pobočky také v Polsku.

Témata: primark