Hromadná nehoda na Domažlicku: Srazila se hned čtyři auta!

Na Domažlicku došlo k hromadné nehodě. (14.12.2021)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2021 9:09

Ani tento týden se provoz na českých silnicích neobešel bez vážných nehod. Na Domažlicku se včera brzy ráno srazila hned čtyři vozidla. Co se přesně stalo?

K nehodě došlo v úterý krátce před 7. hodinou na silnici II/193 mezi Domažlicemi a Horšovským Týnem. První indicie naznačují, že k ní došlo kvůli nepozornosti.

Řidička VW Passat totiž dle policejní zprávy nejela při pravém okraji komunikace, naopak přejela částečně do protisměru, kde se střetla s protijedoucí Octavií.

"V důsledku střetu vozidel řidička s osobním vozidlem Volkswagen Passat přejela dále do protisměru, kde se čelně střetla s nákladním automobilem Volkswagen Transporter jednapadesátiletého řidiče. Vozidlo Škoda Octavia přejelo ve směru jízdy na obec Domažlice do protisměru, kde se čelně střetlo s osobním vozidlem Volkswagen třiačtyřicetiletého řidiče," uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté nehodu nadále šetří, u jednoho z řidičů dechová zkouška potvrdila alkohol v krvi. Na vozidlech vznikla škoda ve výši téměř 900 tisíc korun.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR