Nova zrušila natáčení Ulice i Ordinace!

Požár haly v pražské Hostivaři

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. května 2018 12:54

Televize Nova zrušila natáčení divácky oblíbených seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice! Herci bylo v ohrožení kvůli úternímu požáru haly v pražské Hostivaři. Ta totiž leží vedle studií, kde se populární pořady natáčí!

Požár v Hostivaři vypukl v úterý kolem 13:00, hasičům se ho podařilo dostat pod kontrolu po 12 hodinách. A podle současných odhadů vyšetřovatelů napáchal škodu 45 milionů korun. Kromě toho ale také pořádně vyděsil fanoušky Novy.

Hořící hala totiž leží na dohled od hostivařských ateliérů, kde se natáčí Ordinace i Ulice. Naštěstí se ale ohnivý živel seriálovým kulisám vyhnul. Že bylo ale na místě horko, potvrdil například herec Jakub Wehrenberg, který byl právě v tu dobu „na place“.

Na Ulici je trošku horko pic.twitter.com/cFLuTQAVMJ

— Jakub Wehrenberg (@jakubhamleti) 8. května 2018

Přesto ale požár a likvidace jeho následků nakonec do natáčení zasáhly. „Televize Nova zrušila dnešní natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice z důvodu nebezpečí toxických látek v ovzduší, abychom nevystavili štáby a herce nebezpečí. Natáčení bude pokračovat ve čtvrtek," uvedl PR manažer Martin Šnýdr. 

Témata: TV Nova Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 seriál Ulice Jakub Werenberg požár haly v pražské Hostivaři (8. května 2018)