Újezd nad Lesy zažil kuriózní nehodu! Auto vjelo přímo do budovy!

Auto v Praze vjelo do budovy a poničilo výtah, policie hledá svědky

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

23. srpna 2021 21:36

Osobní auto dnes po poledni v pražském Újezdu nad Lesy srazilo cyklistu a vjelo do budovy, kde poničilo výtah. Policie hledá svědky nehody, řekla ČTK mluvčí Violeta Siřišťová. Zdravotničtí záchranáři na místě ošetřili zraněného chlapce a řidiče auta, uvedla jejich mluvčí Jana Poštová.

"Na místě jsme pečovali o malého chlapce, který byl sražený automobilem, naštěstí není ve vážném stavu, je při vědomí," řekla Poštová. Chlapec podle ní uvedl, že má bolesti břicha. Řidiče, který projel skleněnou výplní, záchranáři odvezli do nemocnice.

Nehoda se podle Siřišťové stala před 12:30 a nijak výrazně neomezuje provoz. "Z dosud nezjištěných příčin vozidlo vjelo do protisměru, prorazilo zábradlí, střetlo se s cyklistou a vjelo do budovy," popsala mluvčí. Svědci nehody mohou volat na tísňovou telefonní linku 158.

Hasiči na místě provedli protipožární opatření, napsali na twitteru, kde také zveřejnili fotografii z místa kolize. Výtah podle nich auto poškodilo v administrativní budově ve Staroújezdské ulici.

Témata: Nehody aut Praha