Tragická nehoda na jihu Čech: Řidič naráz do stromu nepřežil!

U Předslavic došlo k tragické dopravní nehodě. (17.8.2020)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. srpna 2020 12:44 | Aktualizováno: 18. srpna 2020 19:41

V jižních Čechách došlo včera k tragické nehodě, při které vyhasl mladý lidský život. Řidič osobního automobilu s vozidlem vylétl ze silnice a narazil do stromu. Záchranáři už mu neměli jak pomoci.

Dvě minuty před polednem vyjeli v pondělí policisté a záchranáři k dopravní nehodě na silnici druhé třídy u Předslavic. Již krátce po jejich příjezdu na místo bylo jasné, že devětadvacetiletý řidič nejeví známky života.

Podle informací jihočeské policie řidič automobilu Škoda Octavia jedoucí na Strakonice vyjel ze zatím nezjištěných příčin mimo komunikaci a narazil do stromu. Náraz se mu stal osudným, ve vozidle cestoval sám.

„Dopravní nehodu budou vyšetřovat dopravní policisté z Územního odboru Prachatice, kteří budou zjišťovat příčinu a okolnosti této tragické dopravní nehody,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Policie si v posledních dnech na řidiče posvítila. Jak vás stars24.cz informoval, během minulého týdne na stovkách míst měřila rychlost v rámci dopravně bezpečnostní akce Speed Marathon.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR