Chladnokrevná bestie? Matka Terezy H. konečně promluvila!

Tereza H. zadržená v Pákistánu

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. února 2018 17:39

Zadržená Češka Tereza H. má v Pákistánu kvůli podezření z pašování drog pořádné problémy. Z vazby se zatím nedostane a otázkou je, kolik let stráví v tamním vězení, bude-li odsouzena. Její matka se ale nyní rozhodla prozradit další detaily o své dceři.

Jedenadvacetiletá Tereza H. se stala mezi Čechy populární zejména na sociálních sítích. Lidé jí vyjadřují podporu, nebo ji za její čin hluboce odsuzují. To ale její matka nechápe.

"Vůbec nechápu tu krutost, s jakou lidé reagují na různých stránkách... popisují ji jako chladnokrevnou bestii, přitom Terku vůbec neznají," řekla Táňa P. magazínu Reflex.

Matka Terezy je vystudovanou sociální pracovnicí a stejně jako do části veřejnosti se obula i do kamarádky zadržené Češky Simony. "Pravděpodobně je z nějakého důvodu nešťastná, a proto kope kolem sebe. Je mně jí líto," uvedla v reakci na její otevřené projevy.

Co však nedá Táně spát jsou především Tereziny zdravotní problémy. Sama totiž tvrdí, že kromě operace slepého střeva o jiné možné příčině jejích bolestí neví.

"Žádná jiná příčina bolesti nebyla nalezena. Dva roky nato absolvovala další operaci, při které ji odebrali kus střeva. Nestravuje se zrovna nejvhodněji, proto mívá často trávicí problémy. Bolesti žaludku a podobně," dodala.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu