Babiš ukázal, jak oslavit Velikonoce: Na Moniku vzal dvoumetrovou pomlázku!

Andrej Babiš a jeho manželka Monika 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. dubna 2020 10:05

Andrej Babiš před svátky apeloval na lidi, aby strávili Velikonoce doma. Sám premiér to udělal a zdokumentoval to videem, které zveřejnil na sociálních sítích. Na manželku Moniku vzal velice netradiční pomlázku.

Premiér Andrej Babiš (ANO) v neděli ve videu na platformě YouTube ukázal spoluobčanům, jak koledovat a zároveň udržet odstup dva metry, který je jedním z opatření proti šíření nového koronaviru. Předseda vlády na záběrech vyšlehal svou manželku Moniku.

„To je ta pomlázka. Má dva metry, ale pokud jste doma s rodinou, tak ty 2 metry neplatí, ale platí všude jinde. A nejlepší je být doma,“ apeloval Babiš před kamerou na všechny diváky. Do dnešního dopoledne viděli video desetitisíce lidí, mnozí z nich už si z premiéra utahují.

Předseda vlády domlouval lidem už ve čtvrtečním televizním projevu. „Pojďme si ale teď spolu slíbit, že ani teď o prodlouženém víkendu, kdy nás čekají čtyři dny volna a bude docela pěkné počasí, nepolevíme. Ani v nošení roušek, ani v dodržování omezení pohybu,“ prohlásil.

„Ať neztratíme všechno to krásné, co máme rádi a na co jsme hrdí. Ať už jde o Velikonoce nebo náš každodenní život. Ať neztratíme všechno to, na čem všichni pracujeme nonstop už pět týdnů,“ dodal ve čtvrtek Babiš.

Témata: Andrej Babiš Monika Babišová Velikonoce