Kaufland Card: Další řetězec láká na věrnostní kartu a zajímavé výhry!

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 17:45

Další tuzemský obchodní řetězec láká zákazníky na věrnostní kartu a s ní spojené zajímavé výhry, např. vůz automobilky Škoda. Kaufland Card je k mání od dnešního dne.

Kaufland slibuje s novou věrnostní kartou slevové akce, soutěže či výhody ušité na míru. Na trh ji uvedl právě dnes, ve středu 12. února. Zákazníci ji mohou získat buď v podobě mobilní aplikace, nebo ve formě plastové karty.

„Jsme druhou zemí, ve které se Kaufland Card bude zavádět. Jedná se o personalizovaný věrnostní program pro zákazníky. Očekáváme, že během letošního roku se do něj zapojí až 1,5 milionu lidí,“ říká tisková mluvčí Renata Maierl v tiskovém sdělení na webu řetězce. 

Za pravidelné využívání Kaufland Card mohou zákazníci získat odměnu v podobě věrnostních programů nebo možnosti soutěžit o různé ceny. V únoru mají šanci vyhrát zcela nový automobil Škoda Karoq.

„Spektrum benefitů, které Kaufland Card nabídne, budeme neustále rozšiřovat. Chceme spolupracovat i s dalšími partnery, aby si naši zákazníci mohli užít výhody této karty nejen v Kauflandu,“ upřesnila mluvčí.

Témata: kaufland Obchody