Pavel Novotný rozpoutal další kauzu: Ženy vedly děti přes přejezd, policie už je vyslechla!

Pavel Novotný

Autor: stars24.cz, ČTK

8. února 2020 8:33

Policisté zjistili identitu tří žen, které ve středu převáděly děti přes železniční přejezd v pražských Řeporyjích i přes to, že byly spuštěné závory a svítila výstražná signalizace. Na středeční incident upozornil tamní starosta Pavel Novotný.

Policisté zjistili identitu tří žen, které ve středu převáděly děti přes železniční přejezd v pražských Řeporyjích i přes to, že byly spuštěné závory a svítila výstražná signalizace. Dnes to policie uvedla na twitteru. Ženy byly ve čtvrtek vyslechnuty, policie zatím neinformovala o tom, že by je obvinila.

"Prověřováním případu získali detektivové informace, které vedly ke ztotožnění trojice žen z videozáznamu. Ty byly v průběhu včerejšího dne k případu vyslechnuty. I nadále probíhají standardní úkony trestního řízení," uvedli policisté. Už ve čtvrtek sdělili, že případ prověřují pro podezření z trestného činu obecné ohrožení.

Na středeční incident upozornil starosta Řeporyjí Pavel Novotný. Z videa, které zveřejnila internetová televize mall.tv vyplývá, že ženy poté, co projel vlak, převedly 13 dětí přes koleje, i když byly závory stále spuštěné.

Témata: Pavel Novotný Policie ČR děti školky