Tragická předvánoční nehoda: V Chrudimi zahynul řidič, čtyři zranění!

Ilustrační foto

Autor: stars24.cz, ČTK

23. prosince 2019 18:28

Mezi kruhovými objezdy na silnici I/17 v Chrudimi zemřel dnes dopoledne při dopravní nehodě šestašedesátiletý řidič, další čtyři lidé utrpěli lehké zranění. Poškozeno je pět vozidel. Silnice byla tři hodiny zavřená. ČTK to řekla policejní mluvčí Eva Maturová.

Řidič, který při nehodě zahynul, cestoval vozem Renault Captur. Patrně při náhlém kolapsu jel jeho vůz bez kontroly. Zdravotní stav řidiče je jednou z vyšetřovacích verzí. Řidič podle mluvčího záchranářů narazil ve vysoké rychlosti do dalších vozidel.

Na místo nehody přijelo pět posádek, muže záchranáři bez úspěšně resuscitovali 45 minut. Bohužel i přes veškerou snahu všech záchranářů pacient na místě zemřel. Zbylí čtyři pacienti byli převezeni s lehkými zraněními do Chrudimské nemocnice," uvedl Malý.

Řidiči museli místo nehody objíždět. I tam se stala nehoda, byť méně vážná. "Na objízdné trase, která byla zřízena kvůli tragické nehodě, se stala další nehoda tří osobních vozidel. V tomto případě nejde o žádnou vážnou nehodu," uvedla mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Témata: Dopravní nehody Nehody aut Policie ČR