Ministr Adam Vojtěch: Svatba s krásnou miss Olgou! Babiš se prořekl!

Adam Vojtěch (ANO)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. října 2019 9:00 | Aktualizováno: 22. října 2019 11:51

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) se oženil! O víkendu si vzal svou partnerku Olgu. Informaci o jejich svatbě „vyzradil“ ve svém pravidelném nedělním hlášení Andrej Babiš (ANO)!

Adam Vojtěch, který se v minulosti proslavil díky soutěži SuperStar, je v chomoutu! V sobotu řekl „ano“ své přítelkyni Olze, se kterou chodil celých 7 let.

Zprávu o tom, že se ministr oženil, oznámil premiér Andrej Babiš ve svém pravidelném nedělním hlášení. „No a včera byl velký den našeho ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Měl svatbu. Přeju Adamovi a Olze v jejich společném životě všechno dobré. Jsou krásný pár,“ pochvaloval si šéf vlády, který na svatbě nemohl chybět.

„Byla to spíše soukromá oslava, přišel pan premiér, ale jinak tam byli zejména přátelé, nezval jsem žádné politické kolegy. Já si svůj soukromý život spíše chráním a v tomto smyslu to nebyla žádná veřejná akce,“ popsal Blesku Vojtěch.

Svatbu sám potvrdil i na facebooku, kde zveřejnil i jednu fotku. „Chtěl bych se s vámi podělit o jeden z našich nejšťastnějších dnů v životě. V sobotu jsme si s Olgou řekli své ano,“ napsal ke snímku.

Olga Vojtěchová působí na Univerzitě Karlově, vystudovala na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. A právě v Budějovicích se s Adamem Vojtěchem setkala. V roce 2009 se Olga ještě pod jménem Píšová zúčastnila soutěže Miss Academie, dostala se z pražského předkola až do finále.

Témata: Adam Vojtěch (ANO) svatba Andrej Babiš