Ovčáček překvapil slovy o zdraví prezidenta Zemana!

Miloš Zeman a Jiří Ovčáček

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 16:26

Teď asi překvapím, prohlásil Jiří Ovčáček na úvod tweetu o zdraví prezidenta republiky. Miloš Zeman totiž dnes dokončil rekondiční pobyt ve vojenské nemocnici ve Střešovicích. Jaká překvapivá slova zazněla?

Prezident Miloš Zeman dnes po čtyřech dnech opustil Ústřední vojenskou nemocnici (ÚVN) v pražských Střešovicích, kde za přísného dohledu lékařů i ochranky absolvoval čtyřdenní rekondiční pobyt, během kterého se dával dohromady před blížícími se oslavami výročí založení československého státu.

Zdraví hlavy státu odpoledne na sociální síti Twitter komentoval mluvčí Jiří Ovčáček. Ačkoliv příspěvek uvedl slovy, že „asi překvapí“, ke zdravotnímu stavu prezidenta se nijak konkrétně nevyjadřoval. Konstatoval však, že se o Zemanově zdraví šíří nesmysly.

„Teď asi překvapím. Chci poděkovat valné většině novinářů, protože nepodlehli lživým našeptávačům šířícím v těchto dnech vymyšlené historky o zdravotním stavu pana prezidenta,“ napsal mluvčí.

Autory lživých a „zaručených“ zpráv o zdravotním stavu pana prezidenta Ovčáček nebude soudit a odsuzovat. „Soud nad nimi je v rukou toho, který každému spravedlivě měří dle jeho životní míry,“ vzkázal na Twitteru a ještě prozradil Zemanův program. Dnes odpoledne odjíždí prezident do Lán a ve středu vystoupí ve Sněmovně ke státnímu rozpočtu.

Témata: Miloš Zeman Jiří Ovčáček