Stars24.cz přeje svým čtenářům šťastný nový rok 2018

Stars24.cz přeje vše nejlepší do nového roku.

Autor: stars24.cz

1. ledna 2018 0:00

Redakce serveru stars24.cz děkuje všem svým věrným i občasným čtenářům za přízeň v roce 2017. Přejeme, ať je pro vás nadcházející rok plný úspěchů a šťastných i radostných chvil.

Uplynulý rok byl plný přelomových událostí, konfliktů, smutných příběhů o lidském utrpení i radostných zpráv nejen ze života celebrit. Přejeme si, aby ty poslední zmíněné v novém roce převažovaly a i přes všechny nástrahy, kterým svět v současné době čelí, byl rok 2018 pro vás tím nejlepším.

Stars24.cz slaví první oslavy Nového roku a v nadcházejícím roce bude profesionálně a bez jakýchkoli omezení informovat o všem, co se v České republice a ve světě skutečně stane. Berte však prosím v úvahu skutečnost, že úkolem novináře není předkládat čtenáři svůj názor na událost či ji posuzovat podle aktuálních společenských kritérií, ale informovat co nejrychleji a nejobjektivněji o událostech, které se skutečně dějí dle věrohodných zdrojů, které jsou zpravodajcům k dispozici.

Věříme, že nám zachováte svou přízeň i v roce 2018, a přejeme vám co nejhezčí vstup do nového roku, pevné zdraví, nekončící štěstí, a mnoho úspěchů. Ať je pro vás nový rok tím nejúspěšnějším ve vašem životě, a kdyby se to náhodou nepovedlo, nezoufejte. Zase přijde další rok.

Vaše redakce stars24.cz

Témata: