TRAGICKÁ NEHODA na Kutnohorsku: Tři mrtví, dítě bojuje o život!

Dopravní nehoda na Kutnohorsku

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

2. srpna 2019 14:56

U Drobovic na Kutnohorsku se dnes v poledne srazilo nákladní a dvě osobní auta, tři lidé při tom zemřeli. Jedno dítě s těžkým zraněním vrtulník přepravil do nemocnice. Uvedla to policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Místo nehody na silnici 1/38 je uzavřeno a policie dopravu v obou směrech odklání. Současně žádá řidiče, aby při projíždění zvýšili opatrnost, protože se tam tvoří kolony.

Kutohorsko - složky IZS zasahují u tragické nehody na silnici I/38 mezi Čáslaví a Havl.Brodem s účastí 2 osobních vozidel a cisterny. 3 lidé nehodu nepřežili, další 2 osoby jsou zraněny. Vozovka obousměrně uzavřena, provoz je odkloněn přes okolní obce. pic.twitter.com/Iu8dbZ192h

— Policie ČR (@PolicieCZ) August 2, 2019

Bližší informace k nehodě ani zemřelým mluvčí zatím neměla. "Na místě nyní probíhají vyšetřování a záchranářské práce," doplnila.

Naposledy si vyšší počet obětí vyžádala v Česku nehoda ze 17. července, kdy se na železničním přejezdu v Černožicích na Královéhradecku srazilo auto s vlakem. Nepřežili to čtyři lidé - dva dospělí a dvě děti, kteří cestovali v autě.

O šest dní dříve zahynuli tři lidé při srážce dvou dodávek a dvou osobních aut mezi Dubem nad Moravou a Charváty na Olomoucku. Další dva lidé byli těžce zraněni a tři lehce až středně těžce.

Témata: Dopravní nehody středočeský kraj