Rychtář přeje ex manželce: Umírej v největších bolestech!

Josef Rychtář

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

8. prosince 2017 9:45

Vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové (+48) Josef Rychtář (59) je známý tím, že nikdy nešel pro sprostá slova či ránu daleko.

Velmi rád se vyjadřuje na kameru a zájem o svou osobu v jakékoli souvislosti si náramně užívá. To, že ho má valná většina veřejnosti za trýznitele, ho evidentně vůbec netrápí a svým odpůrcům v posledních dnech ještě dodal munici!

Právě kvůli Ivetě Bartošové opustil svou bývalou manželku Darinu (58), se kterou má dva syny. Starší z nich se kvůli excesům svého otce dokonce vzdal jeho příjmení. Podle Blesku má Rychtář novou záminku rozdávat rány a křičet nadávky. Na jeho podíl ve vile Helenka už totiž nemá právo! Kvůli dluhům byl dům prodán v exekuční dražbě. A to se Rychtářovi samozřejmě ani trochu nelíbí. Podle něj se jeho ex manželka Darina a jeho prvorozený syn Josef spikli proti němu a tajně podepsali nájemní smlouvu s momentálním obyvatelem vily a Rychtáře tak vyšachovali. ,,Člověk,, kterému jste oba dva podepsali fiktivní nájemní smlouvu se tu , nejen dopouští protiprávního jednání ale i záměrně ničí a poškozuje náš společný majetek. Doposud nebylo pravomocně ukončené majetkové vypořádání. Měli byste vědět, že jistou zodpovědnost nesety i Vy jako spolumajitelé.‘‘

Ke svému synovi se v dopise adresovaném své ex manželce vyjádřil následovně: ,,Co se pak týká Josefa Kaštánka, ten by neměl zapomenout, že pokud bych býval neměl trpělivost a nepíchal ti injekce, když jsi byla rizikově těhotná, dnes by tu nebyl.‘‘ Pokud donedávna zbyla hrstka příznivců Rychtáře, dnes už zřejmě žádní nezbyli.

Vyčítání vlastnímu dítěti, že bez rodičů by se nenarodilo, podle nás nepotřebuje komentář. Darině, se kterou strávil více než dvacetileté manželství, vzkázal v dopise toto:

,,Tobě, Darino, závěrem přeji jedno jediné, až jednou přijde ta chvíle, kdy budeš umírat jako každý, abys umírala v těch největších bolestech se vzpomínkou na to, co jsi dokázala, aby se Ti to vše zlé v posledních vteřinách promítlo před očima.‘‘

Jak dopis přijala Darina, se zatím neví. Jak by se podle Vás měla nejlépe zachovat a zareagovat na tento dopis svému ex manželovi?

Témata: Josef Rychtář