Výzva: stars24.cz přijme redaktory

stars24.cz

Autor: stars24.cz

26. listopadu 2023 13:08

Redakce společenského serveru stars24.cz patřící do mediální skupiny INCORP a.s., přijme do svých řad právě vás, šikovné kreativní jednotlivce, kteří ovládáte rodnou češtinu tak dobře, abyste v kombinaci s vašimi zkušenostmi či základy nebo studiem žurnalistiky byli schopni tvořit kvalitní a ověřené zpravodajství.

A koho hledáme? Přesně vás. Pracovité osoby se zkušenostmi a zápalem pro novinařinu. Hledáme jak zkušená novinářská esa, tak mladé začínající novinářské tváře, které se v našich řadách stanou kvalitní posilou české žurnalistiky.

Mediální skupina INCORP věnuje nemalé úsilí přetavené do tvorby kvalitního ověřeného obsahu na denní bázi. Hledáme osoby, které rozumí dění v české a zahraniční politice a dokáží se orientovat ve světě událostí.

Baví vás svět celebrit a jejich zákulisí? 

Hledáme redaktorka či redaktor pro zpravodajství ze společnosti (bulvár)

Požadujeme orientaci ve světě celebrit jak domácích českých, tak světových. Bude skvělé, pokud máte na celebrity kontakty nebo je umíte získat, komunikovat s nimi, realizovat rozhovory, reportáže ze společenských akcí.

Hledáme také osoby orientující se v horoskopech, astronomii, lifestylu, filmové tvorbě (recenze), kauzy společenské, politické. Bulvární redaktoři zpracovávají také denní události a dění u nás v Česku, ale i v zahraničí. 

Pracujte v tom správném kolektivu a naučte se rozumět mediálnímu světu. U nás získáte možnosti komunikovat s domácími a světovými politiky, osobnostmi. Nesmíte se stydět, obávat se rozhovorů, musíte umět komunikovat a umět vystupovat před lidmi.

Pokud některé z těchto předpokladů splňujete, napište vzorovou autorskou zprávu, se kterou nás oslovte na e-mailu info(@)incorp.media.

Těšíme se.

Témata: stars24.cz mediální skupina INCORP