Vražda v Bratislavě: Brutální čin musel vyděsit i policisty, město obchází strach

Policie SR, ilustrační fotografie.

Autor: Jan Hrabě

5. ledna 2024 16:14

Slovenská policie v pátek zadržela osobu podezřelou z vraždy, která v posledních hodinách otřásla Bratislavou. Šlo totiž o mimořádně brutální čin, pokud jsou tedy informace slovenských médií pravdivé. Policie se případem zabývá od čtvrtka. 

Policie zatím oficiálně k případu moc informací neposkytla. Ve čtvrtek uvedla, že prověřuje okolnosti nálezu těla ženy bez známek života v jednom z bytů v druhém bratislavském okrese. V pátek už sdělila, že zadrženého muže podezřívá z vraždy. 

"Policisté bratislavské krajské kriminálky intenzivně vyšetřují závažný trestný čin, ke kterému došlo v jednom z bytů v druhém bratislavském okrese. V této souvislosti začal vyšetřovatel trestní stíhání ve věci trestného činu vraždy," uvedl policejní mluvčí Michal Szeiff pro TASR

Oběť měla být rozřezaná, uvedla TV JOJ s tím, že policisté měli na místě činu nalézt vědro s orgány a vyříznuté srdce vedle těla. To bylo údajně zakryté dekou, na které ležel britský pas. Podle Markízy se z bytu často ozývaly partnerské hádky, takže sousedé se možné tragédie obávali. 

Nový Čas napsal, že zavražděná se jmenovala Patrícia a pracovala jako číšnice. Místní ji popsali jako milou a vstřícnou osobu s problémem s alkoholem. Také zmíněný deník přinesl informace o každodenních hádkách a komplikovaném vztahu mezi partnery. 

Témata: Vražda Policie SR Slovensko SR Bratislava