Velká biatlonová radost! Eva Puskarčíková se stala maminkou

Eva Puskarčíková se těší na miminko.

Autor: Pavel Krejčí

21. dubna 2024 14:45

Baby boom se netýká jen šoubyznysu, děti se rodí i známým sportovcům. Radostnou novinkou se během předposlední dubnové neděle pochlubila bývalá česká biatlonistka Eva Puskarčíková. Stala se maminkou. 

Puskarčíková o svém těhotenství informovala v úvodu letošního roku. "Přišla k nám do života nová láska. Jsme ready a čekáme na Tebe," napsala tehdy na instagramovém profilu. Tam také dnes prozradila, že přírůstek do rodiny už je na světě.

"Tak jsem tady! O dva týdny dříve, 16.4. Ať si pomalu zvykají na překvápka a že odteď je vše podle mě," oznámila někdejší reprezentantka, že s otcem dítěte, bývalým italským biatlonistou Thomasem Bormolinim, přivítali na světě chlapečka. "Jmenuji se Paride Bormolini, je mi sice necelý týden, ale už teď mohu říci, že mě to tu celkem ba," dodala novopečená maminka.

Puskarčíková a Bormolini ukončili kariéru v rozmezí několika měsíců před necelými dvěma lety. Ona během úspěšné kariéry získala dvě bronzové medaile, jednu v ženské štafetě na olympiádě v Soči a druhou ve smíšené štafetě na MS v Anterselvě. 

Témata: Eva Puskarčíková