Tomáš Rosický ukázal světu svou krásnou ženu Radku! A bylo na co koukat

Tomáš Rosický se svou ženou Radkou 9

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. prosince 2018 17:10

Dnes už bývalý fotbalista Tomáš Rosický s manželkou Radkou přišli podpořit projekt Kapka naděje do Vinohradského divadla.

Kdo je vlastně Radka? Radka Rosická, roz. Kocurová, pochází z Karviné a je česká moderátorka, bývalá modelka a II. vicemiss České republiky pro rok 2002.

Do roku 2013 pracovala na televizní stanici TV Nova, kde uváděla předpověď počasí.

A jaká je Tomášova nejbližší budoucnost? Fotbalová Sparta oznámila změny ve vedení týmu. Novým sportovním manažerem se stal Tomáš Rosický. Trenérem A-týmu mužů bude i nadále Zdeněk Ščasný. Letenský klub tak reaguje na velkou krizi na konci podzimní sezony."Po skončení podzimní části sezony dochází ke změně na klíčové pozici v systému řízení sportovního úseku ACS. Funkci sportovního ředitele už nebude vykonávat Zdeněk Ščasný, před Vánoci obsazuje klíčový post Tomáš Rosický. Ščasný pokračuje v pozici kouče A-týmu," oznámila Sparta na svém webu.

„Za dobu, co jsem po návratu ze zahraničí v klubu působil jako hráč a posléze i manažer, se vyměnilo hodně trenérů. Průběh jejich angažmá byl přitom ve většině případů stejný, po jejich nástupu došlo k oživení mužstva a následovalo krátkodobé zlepšení. Po relativně krátkém časovém úseku však výkonnost hráčů opět upadala. Proto si myslím, že problémy, které klub v posledním období má, nejsou jen věcí trenérů," pokračoval bývalý fotbalista Dortumndu či Arsenalu.

Ten si je vědom, že klub se musí v následujích časech vyvarovat přehmatů v nákupní politice a přivádět tak do klub takové hráče, kteří klubové očekávání beze zbytku naplní. Což se tak v případě několika cizinců, kteří v minulosti přišli na Letnou, nedělo. „Mojí ambicí je přivádět hráče, kteří se budou se Spartou identifikovat. Pro mě bylo privilegium za Spartu hrát a je pro mě privilegium působit v klubu dál. A chci spolupracovat s hráči, kteří to budou vnímat stejně," představil své vize Rosický a pokračoval: „Musíme mít také v týmu balanc mezi českými a zahraničními hráči. Je nutné, aby se z téhle kombinace zrodil skutečný tým a neměli jsme v kabině skupinu individualist

Témata: Tomáš Rosický AC Sparta Praha Fotbal