Nevěra živě! Kapitána Moskvy natočila žena s milenkou v akci + VIDEO

Denis Glushakov

Autor: Jan Novák, stars24.cz

23. září 2018 14:50 | Aktualizováno: 23. září 2018 16:17

Tohle se jen tak někomu nestane! Kapitán Spartaku Moskva musel zažít pořádný šok, když ho načapala jeho žena s milenkou! Manželka ho, když měl volný den natočila v letním sídle, jak si užívá s milenkou a všechno zveřejnila na sociální síti.

Denis Glushakov, kapitán Spartaku Moskva, se na konci srpna chystal na důležité derby s Dynamem Moskva. Tedy chystal... no prostě se připravvoval na důležitý zápas po svém. Ve svém druhém bytě ho jeho žena nečekaně navštívila a jak to dopadlo, to se podívejte ve videu.

Na svém mobilu natočila, jak si jeho můž užívá volno: „Bylo tam víno, vodní dýmka a ovoce. On byl jen v ručníku a ona mu nahá seděla v klíně,“ líčí situaci dentální hygienička Daria. Na videu rychle představuje svého muže jako Denise Glushakova a ženu označuje jako prostitutku.

„Na konci jsem začala filmovat a snažil se mi vzít telefon. Začal mě škrtit a já křičela. Samozřejmě jsem se snažila bránit. Denis se mě snažil vykopat a rychle mi vzít telefon,“ popsala incident Daria pro ruský web Life.ru.

Je to všechno jinak? 

Kapitánova advokátka totiž tvrdí, že Glushakov se svojí ženou už šest měsíců nežije. I když Daria tvrdí, že spolu byli 14. června na zahajovacím ceremoniálu světového šampionátu. A pro veřejnost dodává, že ona "lehká děva" není profesionální pracovnice, ale kamarádka z dětství nesoucí jméno Kristýna. 

„Nevím kdo zveřejnil video na internet, ale jeho nevěra byla dlouho utajovaná všem, včetně jeho spoluhráčů,“ obhajuje se Daria. Spolu mají dvě dcery. Aktuálně řeší svůj rozvod.

Témata: Spartak Moskva Denis Glushakov