Cristiano Ronaldo spojil rivaly: Minuta potlesku na podporu fotbalové superstar!

Cristiano Ronaldo se svým Bugatti 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. dubna 2022 9:09

Fotbalový svět podpořil v posledních dnech Cristiana Ronalda, kterého potkala v osobním životě velká tragédie. Nejvíce se to projevilo na Anfield Road, stadionu úhlavního rivala Manchesteru United, kde portugalský fotbalista působí.

Manchester United totiž v úterý nastoupil na hřišti Liverpoolu, pochopitelně bez Ronalda, který se v těžkých chvílích snaží být oporou své ženě. Dočkalo se jim ovšem podpory od fanoušků obou táborů.

Během vzájemného zápasu lidé na Anfield Road povstali a potleskem podpořili portugalského fotbalistu a jeho rodinu. Stalo se tak v sedmé minutě, protože právě tohle číslo nosí legendární hráč na dresu.

Football came together in the seventh minute to show respect for @Cristiano on Tuesday night. #MUFC pic.twitter.com/27LYoetZmz

— Manchester United (@ManUtd) April 20, 2022

Ronaldo zveřejnil smutnou zprávu o úmrtí syna v pondělí večer na twitteru. S partnerkou Georginou byl v očekávání narození dvojčat, zatímco děvčátko je na světě, chlapec porod nepřežil. "Chlapečku, jsi náš anděl. Budeme tě navždy milovat," vzkázal pár.

Portugalský kanonýr má momentálně celkem pět dětí, nejstaršímu synovi, který nese stejné jméno jako slavný otec, bude letos už dvanáct let. 

Témata: Cristiano Ronaldo