Bílí Tygři Liberec a další dva týmy stvrdili postup do čtvrtfinále play-off!

Hokej, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2022 14:12

Předkolo letošního extraligového play-off je po včerejšku minulostí. Šanci na druhý titul v klubové historii živí liberečtí Bílí Tygři, postup slaví i další dva týmy. Čtvrtfinálová klání začínají už zítra.

Z vítězů předkola se ve čtvrtfinále jako první představí Vítkovice, které včera zdolaly Olomouc v rozhodujícím pátém zápase 3:1. Nyní je čeká regionální derby, v němž budou favority obhájci titulu z Třince. Úvodní buly série vhodí rozhodčí v sobotu v 16:00.

Oba víkendové dny se objeví na ledě také vítězové základní části z Hradce Králové. Jejich soupeřem jsou bruslaři z Mladé Boleslavi, kteří rovněž zvládli předkolo o pěti zápasech, v němž byla přitom favoritem tabulkové lépe postavená Plzeň. Začíná se v sobotu v 19:00.

Program extraligového play-off

V pondělí v 17:00 zahájí svou čtvrtfinálovou sérii čtvrtý a pátý tým dlouhodobé soutěže. České Budějovice se střetávají s Pardubicemi, které prolétly předkolem proti Karlovým Varům v nejkratším možném čase.

Poslední dvojici utvořili hokejisté Sparty a Bílých Tygrů Liberec, kteří si s Kometou Brno poradili v pěti zápasech. První zápas série je na programu v pondělí od 19 hodin. 

Témata: hokej ČR extraliga Hokej