Ester Ledecká: Upřímná omluva fanouškům! Naznačila, co ji vyřadilo ze závodů!

Ester Ledecká 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2021 10:01 | Aktualizováno: 4. března 2021 22:00

Na šampionátu v alpském lyžování skončila dvakrát těsně pod stupni vítězů, na mistrovství světa ve snowboardingu se sen Ester Ledecké o medaili rozplynul ještě před závody. Česká olympijská vítězka naznačila, co jí zabránilo v závodění.

Měla mít za sebou dva závody snowboardového mistrovství světa, na krku možná dvě medaile. Ester Ledecká to ale musela odpískat. I když zranění ke sportu patří, ona vyhodnotila, že i v takovou chvíli je na místě omluva fanouškům.

„Ahoj všichni, kvůli zdravotním problémům nakonec bohužel na MS nenastoupím. Držím pěsti štěstí organizátorům, aby byly závody úspěšné, a omlouvám se nejen jim, ale i všem svým fanouškům, partnerům, sponzorům a Dukle,“ uvedla na instagramu.

Na závody se podle svých slov pečlivě připravovala a těšila. „Nedokážu ale ani dokončit rozcvičku, natož unést snowboard jednou rukou nad hlavou, což rozhodlo o tom, že na startu nemám co dělat.

Ledecká nyní bude pracovat na tom, aby mohla závodit ve finále lyžařského Světového poháru. „A udělám všechno pro to, abych svý redbullový teammate Sofii pomohla vyhrát malej krišťálovej glóbus,“ vzkázala.

Témata: Ester Ledecká