Ledecká po hrozivém pádu vtipkuje: Síť jsem nepřekousla, mám nový facelift!

Ester Ledecká 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2021 11:11

Ester Ledecká měla v sobotním sjezdu Světového poháru v Crans Montaně hrozivý pád, před ním měla nakročena k vítězství. Co se zdraví týče, olympijská vítězka v super-G i snowboardingu dopadla dobře.

„Ester Ledecká je po dnešním pádu v Crans Montaně v pořádku, momentálně je na cestě do nemocnice v Sionu, kde jí budou sešívat roztržený ret. Jiné zdravotní komplikace by mít neměla,“ uvedla po závodu na twitteru zastupující agentura Sport Invest.

Jejím prostřednictvím dokonce poslala i vzkaz fanouškům. „Zavolám Ondrovi a Bode Millerovi, nacvičím jízdu po sítích. Počechrala jsem sítě, ale nepodařilo se mi je překousnout,“ konstatovala s humorem sobě vlastním.

Dobrá nálada naštěstí Ester neopustila ani v sanitce ve vzkazu fanouškům: „Zavolám Ondrovi a Bode Millerovi, nacvičím jízdu po sítích. Počechrala jsem sítě, ale nepodařilo se mi je překousnout…“

— SPORT INVEST (@SPORT_INVEST) January 23, 2021

Později se ozvala ještě na instagramovém profilu. „Nechci se bavit o sportovních úrazech. Jak by řekl můj děda - hokejista, to ke sportu patří! Nekažte si víkend. Já jsem, resp. budu ok. Na špatný zprávy máme jiný borce!“ napsala na sociální síti.

„Nic mimořádnýho, jen mám novej face lift. Tohle doma raději nezkoušejte!“ zhodnotila svůj současný vzhled.

Témata: Ester Ledecká