Tomáš Souček to dokázal! Zachránil West Ham!

Tomáš Souček (fotbalista) 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

8. listopadu 2020 13:26

Fotbalista Tomáš Souček se bál, že jeho vítězný gól v sobotním utkání 8. kola anglické ligy proti Fulhamu nebude kvůli ofsajdu uznán. Nakonec jeho první trefa v tomto ročníku Premier League platila a v první minutě nastavení rozhodla o výhře West Hamu 1:0. Trenér David Moyes věří, že Souček přidá další branky.

Souček se prosadil z vápna přízemní střelou k tyči poté, co mu přihrál Said Benrahma. "Upřímně jsem se bál, protože rozhodčí musel zkontrolovat, jestli gólu nepředcházel ofsajd," citoval Součka klubový web.

Pětadvacetiletý defenzivní záložník vstřelil svůj čtvrtý gól v Premier League. "Mám z něj velkou radost. V této sezoně jsem měl hodně šancí. Skóroval jsem proti Wolverhamptonu, ale branku nakonec označili za vlastní. Konečně se mi podařilo vstřelit normální gól, navíc vítězný. Jsem hrdý na to, jak jsme hráli," uvedl bývalý kapitán pražské Slavie.

Rozhodující akci pochválil i Moyes. "Said Tomášovi parádně přihrál. Tomáš přidá další góly, o tom není pochyb," prohlásil skotský kouč.

Témata: Tomáš Souček