Tragická smrt úspěšného sportovce! Ondřej Hodboď (†19) spáchal sebevraždu!

Ondřej Hodboď

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. září 2020 13:58

Českým sportem otřásla velká tragédie. Nadějný devatenáctiletý atlet Ondřej Hodboď ve čtvrtek spáchal sebevraždu. Bylo mu pouhých 19 let.

"S nezměrným zármutkem a bolestí v našich srdcích oznamujeme, že ve čtvrtek 24. září 2020 tragicky ukončil svůj život vynikající běžec a skvělý kamarád, atlet Ondra Hodboď," píše na webu oddíl SKP Nymburk.

"Ondro, zůstává tu po tobě obrovské prázdno... Poslední rozloučení proběhne v pátek 2. října v 11:30 v nymburském krematoriu," stojí dále na oficiálních stránkách oddílu.

"Zdrcující zpráva. Ondro, odpočívej v pokoji, nikdy nezapomeneme!" píše k tragické události na sociální síti Česká atletika.

Hodboď byl talentovaný český běžec, který ve svém mladém věku sbíral úspěchy po celém světě. Například na evropském šampionátu dorostenců skončil čtvrtý a v Česku pravidelně bodoval na mistrovstvích v běhu na 3 000 metrů překážek.

Zúčastnil se také mládežnické olympiády a snil, že se jednou podívá i na tu pravou olympiádu. Vzhledem ke svému talentu k tomu měl nakročeno.

Témata: Ondřej Hodboď sebevražda