Miloš Říha (+61): Příčina smrti hokejového trenéra odhalena!

Miloš Říha

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. září 2020 11:02

Sportovní svět se vzpamatovává z další nečekané ztráty, do hokejového nebe náhle odešel trenér Miloš Říha (†61). Na veřejnost se postupně dostávají informace o tom, co přesně se před jeho smrtí stalo a jaký byl jeho zdravotní stav.

Jak vás již server stars24.cz informoval, hokejový trenér Miloš Říha ve věku 61 let náhle zemřel. O detailech jeho skonu ale Říhova rodina příliš mluvit nechtěla. I pro ni to bylo velmi nečekané.

„Je to pro nás všechny nepopsatelný šok, že nám odešel tak velký a skvělý člověk a obrovský srdcař,“ prozradil pro iSport jeho syn Miloš Říha mladší.

Někdejší trenér české hokejové reprezentace měl v posledních týdnech zdravotní problémy. „Poslední měsíc byl velký boj, děkuji celé rodině a všem blízkým, kteří byli při nás a snažili se ze všech sil,“ dodal Říha mladší.

Podle Blesku kouč zemřel kvůli selhání orgánů, především jater a slinivky. Právě kvůli těmto problémům byl převezen ze slovenské nemocnice v Banské Bystrici do Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Údajně byl ale už v tak špatném stavu, že ani operace, kterou v IKEMu podstoupil, už mu nedokázala pomoci.

Témata: Miloš Říha