Slavia řeší odchod hvězdy: Michael Ngadeu je uličník, zní z Edenu!

Michael Ngadeu 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. července 2019 13:57

Slavia Praha se musí v krátkém čase vypořádat s odchodem další klíčové součástky mistrovského týmu z uplynulé ligové sezóny. Simona Deliho následuje i Michael Ngadeu, kterému na sociální síti spílá klubový šéf Jaroslav Tvrdík.

Mistrovská Slavia Praha řeší před vstupem do kvalifikace o vysněnou Ligu mistrů nepříjemný problém. Obávaná africká stoperská dvojice je fuč. Zatímco Simona Deliho, který klub opustil už před pár dny, vzývá klub jako legendu, druhému uprchlíkovi nemohou přijít na jméno. Michael Ngadeu všechny svým odchodem rozezlil.

Nejvíce rozčarovaný z jednání kamerunského defenzivního univerzála byl klubový šéf Jaroslav Tvrdík. „Simon odešel jako legenda, Michael jako uličník,“ nebral si servítky na Twitteru. Vzápětí vysvětlil, že Ngadeu se ke svému odchodu nedokázal postavit čelem jako správný chlap. Všechno totiž nasvědčovalo jeho setrvání v Edenu.

„Písemně odsouhlasená smlouva hráčem a agentem. Přílet hráče na slavnostní podpis. V noci místo oznámeného přespání útěk do Belgie. Byli jsme jen vyjednávací páka na vyšší kontrakt. Tohle nedůstojné divadlo si klub nezasloužil, Míšo,“ uzavřel Tvrdík svůj příspěvek familiérní přezdívkou, kterou africký fotbalista ve Slavii dostal.

Odchod kamerunského hráče, který byl v Edenu nadále pod smlouvou, umožňuje výstupní klauzule, jejíž hodnota byla stanovena na 115 milionů korun. Ochotu ji zaplatit měl projevit belgický Gent. Slavia se v přestupním období už dopředu pojistila nákupem několika hráčů, kteří mohou oba africké fotbalisty zastoupit.

Témata: Michael Ngadeu sk slavia praha Jaroslav Tvrdík