Nejkrásnější biatlonistka světa je Češka! Koukalová to není, jmenuje se...

Eva Puskarčíková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. července 2019 15:51

Nejkrásnější biatlonistka v současném startovním poli Světového poháru pochází z Česka. Ukázal to pozoruhodný vědecký výzkum, který se pokoušel zjistit, jak ovlivňují dosažené výsledky přitažlivost sportovců. Jak se vítězka jmenuje?

Už je to nějaký čas, co svět biatlonu opustila Gabriela Koukalová, která raději na podzim zkusí štěstí v taneční show StarDance, přesto pochází nejkrásnější zástupkyně tohoto sportovního odvětví z České republiky. 

Ukázal to pozoruhodný výzkum vědců z univerzit v Bristolu a Exeteru, kteří na fotkách biatlonistů zkoumali, jak spolu souvisí sportovní úspěchy a atraktivita jednotlivých sportovců. Jak se dalo očekávat, u žen převládla fyzická přitažlivost před výsledky, i proto se z vítězství raduje česká reprezentantka. 

Blonďatá Eva Puskarčíková, jejímž největším individuálním úspěchem je třetí místo v závodě Světového poháru, totiž byla zvolena z fotek 156 biatlonistů a biatlonistek za suverénně nejpohlednější ženu ve startovním poli. O její kráse se můžete přesvědčit v přiložené fotogalerii. Špatná zpráva pro pány - Eva je šťastně vdaná.

Témata: Eva Puskarčíková