Šokující story z Polska: Žena našla na internetu tyrana! PEKLO ze života jí dělal pět let

Polská policie

Autor: Pavel Krejčí

2. září 2024 15:49

Otřesný případ řeší orgány činné v trestním řízení u našich severovýchodních sousedů. Muže z Polska obviňují z toho, že více než pět let věznil ženu v chlévě a týral ji. Upozornil na to zpravodajský kanál Polsat News s odvoláním na prokuraturu.

K případu došlo v obci Gaiki na jihozápadě Polska, která se nachází asi 90 kilometrů severozápadně od krajského města Vratislav. Pětatřicetiletý muž je obviněný ze zvlášť závažných zločinů týrání, fyzického a psychického mučení a opakovaného znásilňování třicetileté ženy, které navíc odpíral přístup k vodě a hygieně. 

Momentálně stále probíhá vyšetřování případu, v rámci kterého má proběhnout domovní prohlídka. Podle Polsat News se každopádně očekává vydání zatykače, přičemž muži hrozí v případě prokázání viny až 25 let za mřížemi. 

Na možné týrání upozornila nemocnice, ve které ženě ošetřovali vykloubené rameno. Lékaře přitom šokoval rozsah jejích starších zranění. Žena navíc v minulosti v nemocnici porodila dítě, které dala na adopci. 

"Nemohla jsem lékařům říct pravdu, bála jsem se. Vyhrožoval mi, že pokud si budu stěžovat, bude to ještě horší," uvedla třicetiletá žena pro polská média, která napsala, že se s tyranem seznámila před pěti lety v internetu. 

Témata: Policie Polsko Polsko