Smrtelná nehoda u Karolinky: Auto s mladíky narazilo do stromu! Jeden nepřežil

Tragická nehoda se stala v katastru obce Karolinka. (18.7.2024)

Autor: Pavel Krejčí

19. července 2024 14:04

Tragická nehoda se ve čtvrtek stala u Karolinky na Vsetínsku. Dvojice mladíků skončila s vozem mimo vozovku, přičemž spolujezdec havárii nepřežil. Řidiče přepravil vrtulník do nemocnice. Příčina nehody je předmětem vyšetřování.

Nehoda se stala ve čtvrtek odpoledne v katastru obce Karolinka. "Dvacetiletý řidič osobního automobilu při jízdě z kopce nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a vyjel mimo cestu, kde následně narazil do stromu. Utrpěl při tom vážné zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Jeho o dva roky mladší spolujezdec havárii nepřežil," uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová. 

U tragické události zasahovali také profesionální hasiči ze Vsetína a místní dobrovolní hasiči. "Řidič osobního automobilu zde sjel ze silnice a narazil do vzrostlého stromu. Vůz se poté převrátil na bok. Uvnitř zůstal řidič i jeho spolujezdec. Řidič skončil v péči posádky zdravotnické záchranné služby a do nemocnice jej transportoval přivolaný vrtulník. Spolujezdec utrpěl zranění, kterým na místě podlehl," sdělili hasiči. 

Hasiči stabilizovali havarované vozidlo proti pohybu a provedli protipožární opatření. Jakmile to vyšetřování dovolilo, přetočili vůz zpět na kola. Poté uklidili vozovku od střepů a úlomků a vrátili se zpět na své stanice.

Kyšnerová dodala, že přesné okolnosti tragické události vyšetřují vsetínští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR Hasiči Zlínský kraj