Řádění vraha na Plzeňsku: Jedna z žen mu neunikla, muže zadržela zásahovka!

Policie ČR, ilustrační foto

Autor: Jan Hrabě

21. října 2024 8:26

Policie se od neděle zabývá řáděním vraha v Plzeňském kraji, který jednoho člověka zabil a druhého se zabít pokusil. Podezřelého zadržela zásahová jednotka. Údajně má jít o primáře v jedné z regionálních okresních nemocnic.

Policie o případu informovala v pondělí ráno. "Od včerejšího dne se v Plzeňském kraji zabýváme dalšími zvlášť závažnými zločiny vraždy, přičemž se v jednom případě jedná o vraždu ve stádiu pokusu, v druhém případě pak bohužel o dokonaný trestný čin," napsala na síti X.

"Muže, který je podezřelý z obou skutků, a který chtěl následně spáchat sebevraždu, zadrželi po násilném vstupu do bytu policisté ze zásahové jednotky," dodala policie s tím, že na případu pracují krajští kriminalisté, přičemž prozatím není možné k událostem sdělit další informace.

Podle informací webu novinky.cz našli zavražděnou ženu v bytě v plzeňské městské části Vinice. Má jít o lékařku plzeňské fakultní nemocnice. Podezřelým je pětačtyřicetiletý primář jedné z okresních nemocnic v regionu. Policie jej hledala už od podvečera po oznámení od první ženy, kterou muž napadl a svázal do kozelce. Po několika hodinách se jí podařilo osvobodit.

Server dodal, že zadržený muž si pokusil podřezat žíly a skončil v nemocnici se zraněními, která nejsou vážná. 

Témata: krimi Vražda Policie ČR Plzeňský kraj