Půjčka pro OSVČ může být vyřízená ještě dnes

Půjčka pro OSVČ může být vyřízená ještě dnes

Komerční článek - Jde o reklamní sdělení, stars24.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah.

7. srpna 2023 12:27

Minimální administrativa a rychlé jednání, přesně to jsou věci, které ocení snad naprosto všichni podnikatelé.

Pokud máte nečekané výdaje nebo potřebujete počáteční investici do svého podnikání, je tu nebankovní sektor, aby vám efektivně pomohl. Kdo stojí na prahu nové kapitoly své kariéry, je jasné, že potřebuje nějaký počáteční kapitál. Vybavení dílny nebo kvalitní reklama rozhodně nebudou zadarmo. Důvody mohou mít velmi odlišné, přesto je v akci společný jmenovatel. Úspěch v podnikání není samozřejmostí, každý OSVČ si jej musí tvrdě zasloužit. A ušetřený čas, který znamená online půjčka bez složitého papírování oproti jiným variantám úvěrů, se určitě také hodí.

Získat můžete až třicet tisícovek

Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho? Půjčka pro OSVČ je připravena také pro naprosté začátečníky. Splnění všech nutných podmínek je totiž spíše formalitou. Krátkodobý úvěr může být vyřízený za několik málo minut, a to online formou. Bez ručitele, plateb předem nebo dalších věcí, které všechny spíše zdržují. Mnoho podnikatelů rovná se mnoho příběhů. A o důvodech půjčky rozhodně není nutné s někým hovořit, je to otázka jen pro vás.

  • 5 tisíc korun je minimální suma, o kterou lze žádat. A je možné ji využít naprosto na cokoliv.
  • 30 tisíc korun je naopak maximem. Co si pořídíte? Nebo rovnou nakoupíte vybavení do dílny?
  • Jaký je splátkový kalendář? Začíná na 7 a končí na 30 dnech, vyberte si tedy zcela podle sebe.

Bleskové jednání je samozřejmostí

Každý podnikatel má radost, když jdou věci podle původního plánu a nedojde k žádnému většímu zdržení. Půjčka na podnikání se tak stává pomocnou dlaní, o kterou můžete požádat ještě dnes a nikdy vám neřekne ne. Stačí vyplnit krátký formulář a o tento malý úvěr se přihlásit. Nemusíte se stresovat, chodit na pobočku a jednat s makléřem. Všechno půjde snadno online! 

Témata: pr článek půjčky podnikatelé