Půjčka přes internet se obejde bez osobních schůzek

Půjčka přes internet se obejde bez osobních schůzek

Komerční článek - Jde o reklamní sdělení, stars24.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah.

6. listopadu 2023 14:01

Hledáte krátkodobý úvěr s minimem podmínek? Pokud bude dohoda uskutečněna online, tak se ušetří spoustu času, který byste jinak strávili na pobočkách. To je základní premisa, která je spojená s úvěry, jejichž největší výhodou je možnost sjednání z pohodlí vlastního obýváku. Kdo by si nepřál takový komfort? 

A rozhodně to není nějaký sen, ale běžná realita všedního dne, na níž dosáhne prakticky každý. Podmínky, které jsou kladeny na žadatele, jsou totiž spíše formální. Nebankovní úvěr je prioritou všech, kdo chtějí rychlou finanční injekci a nehodlají ztrácet cenné minuty vysvětlováním svých důvodů.

Parametry jsou jasně nastavené

Kolik si můžete půjčit a na jak dlouhou dobu to může být? To je základní otázka, která zajímá snad všechny. Půjčka přes internet má velkou výhodu ve vysoké variabilitě. Jinak řečeno, jsou nastaveny dva různé mantinely a mezi nimi se otevírá šance na úvěr, který bude přesně na míru potřebám klientů. Řeč čísel tradičně napoví za všeho nejvíce. A je také vhodné na samém začátku sdělit, že nutné bude jen expresní ověření totožnosti, což celou záležitost jen urychlí.

  • 1 000 Kč je minimální částka. A k čemu může sloužit? Jednoduše, naprosto na cokoliv!
  • 30 000 Kč je maximum. Pokud máte před sebou větší výdaje, otevírá se dobrá šance.
  • Splatnost si může nastavit každý sám. Varianty jsou 10, 15, 20, 25 nebo také až 30 dnů.

Účel nebude nikdy rozhodovat

Je to neúčelový produkt se vším všudy. Jinak řečeno, půjčka 5000 může být určena úplně na vše, co klient uzná za vhodné. Nikdo vám nebude mluvit do toho, jak byste měli využít peníze a výhodou je, že nedostanete ani otázku na konkrétní účel. Jednoduše řečeno, chcete finanční injekci a tím je vše dáno. Proč se vlastně vůbec zdržovat otázkami, které ani nechce platná legislativa?

Témata: pr článek půjčky