5 otázek o spodním prádle, na něž se ženy bojí zeptat

ženy

Autor: stars24.cz

23. srpna 2019 5:52

Spodní prádlo tvoří nedílnou součástí oblečení většiny z nás. Ano, určitě se najdou lidé, kteří jej nenosí, existuje jich ovšem ve srovnání s ostatními skutečně minimální množství. Vybrat vhodné spodní prádlo nemusí být nijak náročné. Na trhu se nachází obrovské množství modelů.

Především ty dámské opravdu stojí za to, a to se může jednat jak o kalhotky, tak i o podprsenky. My se v následujících řádcích nebudeme věnovat konkrétním variacím, ale podíváme se na 5 otázek týkajících se dámského spodního prádla, na které se ženy samotné ostýchají zeptat. Není se čemu divit, pokaždé se skutečně nejedná o zrovna optimální témata, u nichž by se člověk nečervenal.

Je vhodné brát si jedny kalhotky dva dny?

Většina žen používá každý den nové kalhotky. Ostatně od útlého věku je tento fakt vtloukán do hlavy, a tak se mnohdy ani některé ženy nad touto otázkou nepozastavují. Pokud si ale oblečete stejné spodní prádlo 2 dny, nic se nemůže stát. Jen je zapotřebí obléct si toto spodní prádlo po sobě tehdy, když zrovna nemáte silnou menstruaci, výtok, případně netrpíte nějakým průjmovým onemocněním. V těchto případech už by hygiena značně pokulhávala. Stejně tak je zapotřebí dát pozor na to, aby se kalhotky úplně nepropotily, případně nebyly delší dobu nasáklé vodou. Pak je jejich opětovné použití fakticky nemožné. Náchylnost k infekcím se tak zvyšuje na maximální možnou míru, což si nemůžete dovolit.

Záleží na použitém materiálu?

Jasně, že ano, a to maximálně. Zdraví máte jen jedno a nakupovat levné kalhotky vyrobené většinou ze syntetických materiálů by bylo zbytečným riskováním vlastního zdraví. Odborníci všeobecně doporučují vsadit na spodní prádlo ušité z bavlny nebo bambusu. Tyto materiály jsou totiž zcela optimální v několika ohledech. Jsou maximálně prodyšné a umí perfektně vstřebávat vlhkost. Samozřejmostí je u nich také efektivní pohlcení případných pachů, jež mohou vzniknout. Ideální je při nákupu vsadit na známé a spolehlivé prodejce tohoto sortimentu. Podívejte se do kategorie https://buykers.com/cz/kategorie/obleceni-obuv a jistě si vyberete. Můžete tady najít také zboží ze sortimentu internetového obchodu Astratex. Nyní právě tady probíhá velká SUMMER Astratex sleva.

Jsou tanga zdravá? Zkus sama. Právě teď probíhá velká Astratex sleva

Chcete-li působit maximálně svůdně a eroticky, pak nejspíše sáhnete po tangách. Jejich nošení je do jisté míry diskutabilní, nicméně jedná se o spodní prádlo, které je zcela nezávadné v případě, že se nosí při těch správných příležitostech. Mezi ty určitě nepatří návštěva posilovny. Tak nesmíte trpět žádnými potížemi gynekologického charakteru a v neposlední řadě nemohou konkrétní tanga nijak škrtit, svazovat a jinak ubírat na komfortu. Kvalitní tanga můžete koupit velmi levně, použijete-li Astratex slevový kupón. Poměrně vysoká Astratex sleva vám ušetří spousty peněz. Dostanete navíc značkové modely, v nichž se budete cítit skvěle.

Existuje nějaká expirační doba kalhotek?

Každá žena najde ve své skříni kalhotky, jež už nejsou v optimální kondici. Expirační doba kalhotek samozřejmě neexistuje, nicméně je zapotřebí počítat s tím, že žádné kalhotky nevydrží věčně. Pokud se na nich začnou objevovat nevypratelné skvrny, díry nebo jsou nějak hodně ošoupané, pak je zapotřebí začít jednat a kalhotky vyřadit. Na nějaké citové vztahy ke kalhotkám raději zapomeňte, riskovat vlastní zdraví se nevyplácí.

Všímáte si skvrn na kalhotkách

Ať už koupíte jakékoli kalhotky včetně těch, na které se vztahuje Astratex sleva, po čase se na nich začnou objevovat skvrny. Prostě a jednoduše se tomu nemáte šanci vyhnout. Skvrny rozhodně sledujte, protože mohou prozradit mnohé věci týkající se vašeho zdraví. Jednat se může o krev nebo nepříjemné výtoky. Ať už je vaše situace jakákoli a skvrny se objevují v pravidelných intervalech, sledujte všechno velmi bedlivě a konzultujte situaci s vaším ošetřujícím lékařem.

Témata: ženy pr článek