Topolánek poslal drsný vzkaz Babišovi: Měl bys jít do p*dele!

Mirek Topolánek

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

18. února 2019 9:53

Mirek Topolánek sice z nejvyšších pater politiky zmizel, přesto, nebo právě proto ale teď aktuální situaci často a rád komentuje. A rozhodně si nebere servítky. Tvrdí dokonce, že by premiér a šéf hnutí ANO měl jít do míst, kam slunce nesvítí!

Ostrou reakci Topolánka vyvolal Edvard Kožušník. Ten v europarlamentu působil v letech 2009-2014 v řadách ODS. teď opět kandiduje na 10. místě na kandidátce ODS a tak se tvrdě pustil do Babiše.

Zmínil, že Babiš před volbami do Evropského parlamentu tvrdí, že ANO chce bojovat proti „vítačům a kývačům“. Připomněl však, že tato slova nejsou z jeho hlavy, protože je už ve své prezidentské kampani použil Mirek Topolánek.

„A to ani nemluvím o tom, že lídryně hnutí ANO do Evropského parlamentu je exemplárním příkladem vítače a kývače.“ tvrdí Kožušník na videu, které zveřejnil na twitteru.

Ke svému videu politik dopsal popisek. „ANO, @AndrejBabis a @prchal dochází invence a musí kopírovat @MirekTopolanek.“

Mohl by mě okopírovat pořádně a taky jít do prdele ??? https://t.co/EldBukY93l

— Mirek Topolánek (@MirekTopolanek) 17. února 2019

Na jeho slova zareagoval i sám Topolánek, kterému by nevadilo, kdyby po něm Andrej Babiš zopakoval ještě jednu věc. „Mohl by mě okopírovat pořádně a taky jít do p*dele,“ vzkázal premiérovi jeho někdejší předchůdce!

Témata: Mirek Topolánek Andrej Babiš edvard kožušník