Je Topolánek smutný? Na sociálních sítích se o tom vedla zajímavá debata

Mirek Topolánek

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. ledna 2019 16:49

Diskuze politiků na sociálních sítích občas nabývají bizarních rozměrů. V posledních dnech se tak na Twitteru čile diskutovalo o tom, zdali je expremiér Mirek Topolánek smutný. Dočkali jsme se konečné odpovědi?

Bývalý premiér Mirek Topolánek uvízl na sociální síti Twitter v zajímavé debatě, kterou odstartoval větou adresovanou jedné z jejích uživatelek. „Marie, Vy jste dnes tak rozkošně spirituální,“ napsal někdejší předseda ODS.

„Nebojte, já vám zase něco moudře okomentuji, abyste nebyl smutný,“ odpověděla mu uživatelka Marie, která pravděpodobně s Topolánkem na Twitteru často diskutuje. Tím však rozpoutala debatu na jiné téma. Je někdejší premiér smutný?

Nejsem smutný. Teda, není to můj jediný a dominantní pocit.

— Mirek Topolánek (@MirekTopolanek) 29. ledna 2019

Sám Topolánek odvětil, že ne. „Nejsem smutný. Teda, není to můj jediný a dominantní pocit,“ vzkázal loňský kandidát na prezidenta. Diskuzi tím však ani zdaleka neukončil. Záhadná Marie se ho totiž zeptala, zdali s ní nechce víc probrat svoje pocity. „To by snad bylo lepší v soukromých zprávách,“ dodala.

Celá tato diskuze se totiž odehrávala na profilu bývalého ministra financí Miroslava Kalouska, a to pod jeho příspěvkem, kde komentoval žalobu mediálního magnáta Jaromíra Soukupa na Českou televizi.

Byl to tedy Miroslav Kalousek, který dnes celou debatu rozsekl. „Jak ho znám, smutný není. Je jenom permanentně nasraný. Má proč,“ konstatoval úřadující předseda poslaneckého klubu TOP 09 na Topolánkovu adresu

Opravdu existuje důvod, proč by měl být bývalý premiér naštvaný? Spíš ne, momentálně se totiž chystá na svou moderátorskou premiéru. Pro jeden tuzemský zpravodajský server právě připravuje vlastní talk-show. To je spíš důvod k radosti.

Témata: Mirek Topolánek Miroslav Kalousek politika politici