Topolánek a prezidentem? Herec připomněl pikantnosti, které by brzy mohl znát celý svět

Herec Jan Kraus

Autor: stars24.cz

11. listopadu 2017 16:40

Jan Kraus se ve svém pořadu pozastavil u volby prezidenta. Nejvíce ho zaujala kandidatura expremiéra a někdejšího předsedy ODS Mirka Topolánka. Připomněl především některé pikantní detaily z jeho minulosti.

Kraus opět využil aplikaci a vytvořil si vlastní průzkum. Lidí se zeptal, jak se těší na volbu prezidenta. „Jak vidíte – 72 procent ano, 23 ne, 5 procent neví,“ citoval čísla moderátor. Ukázalo se také, že muži se těší dvakrát víc než ženy a že se víc těší zaměstnaní než nezaměstnaní. „A já se těším taky, protože máme 18 kandidátů, to je v podstatě, jako když hledáme SuperStar. To je pecka,“ pochvaloval si Kraus.

Zvláště vypíchl jednoho kandidáta. „Do toho se přihlásil pan Topolánek, to se mi ulevilo. On říká, že to chtěl, protože umí. Nevím teda co umí, myslel asi dělat prezidenta. U něj je jedna malinká delikátní věc, kdyby se stal prezidentem. Asi nikoho jsme nepoznali tak důvěrně jako pana Topolánka. Mám na mysli ty fotografie z Argentaria, byly k vidění se vším všudy na půl žerdi,“ připomněl známé záběry moderátor.

„Nevím, jestli je ideální mít prezidenta, kterého si můžou na celém světě detailně prohlídnout, jako jsme mohli my. Ale když si myslí, že to může zkusit, proč ne. On pracuje pro pana Křetínského, takže je to kandidát Blesku, Reflexu a těchto novin - ty o něm budou psát hodně. Říká se totiž, co patří Babišovi, ale neříká se, co patří těm druhým. Takže se budeme taky těšit,“ shrnul informace o Topolánkovi.

To ale není vše, co Krause zarazilo. „A do toho se přihlásil jeden člověk, který dostal jenom jeden hlas. Já jsem o tom taky uvažoval, na poslední chvíli jsem si to rozmyslel, protože mě nic tahle země špatného neprovedla,“ dodal s úsměvem.

Témata: Mirek Topolánek Jan Kraus prezidentské volby 2018