Česko se baví: Piráti zdědili kancelář po KSČM. Ve stole na ně čekalo šílené překvapení!

Bartoš, Ivan

Autor: stars24.cz, ČTK

7. listopadu 2017 15:32

Hodně nečekané překvapení čekalo na poslance Pirátů Ondřeje Polanského, když otevřel šuplík svého nového pracovního stolu. V kanceláři, kterou jeho strana zdědila po KSČM našel hrůzný nález!

Polanský se se svým nálezem pochlubil na sociálních sítích. „Oficiálně děkuji poslaneckému klubu KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy (po kterých jsme zdědili kancelář) za milou pozornost kterou jsem objevil v zásuvce psacího stolu,“ uvedl k fotografii, kterou pořídil.

Ze šuplíku na něj vykoukly krabičky prezervativů. „Nejsem ještě zcela obeznámen s tím, co vše práce poslance obnáší, ale dám na zkušenější a předpokládám, že se to asi bude hodit. P.S. neměla by tam místo jahody být třešeň?“ rýpnul si do komunistů.

Fotku sdílel také předseda Pirátů ivan Bartoš. „Ve Sněmovně je legrace. Si jeden klade otázku, od čeho jsou ty klíčky...“ napsal k ní. „Já se do svého ještě nekouk,“ napsal Bartoš. O pár minut později zklamaně dodal: A já nic.“ 

Letošní povolební přesuny v Poslanecké sněmovny jsou obzvláště pikantní. Nejmladší poslanec, Dominik Feri (TOP 09), zdědil stůl po svém asi největším politickém soupeři, předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi. Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomia Okamury zase zdědila kancelář po TOP 09. Na místo, kde sídlila ČSSD, se pak přesune hnutí ANO.

Témata: Česká pirátská strana Ivan Bartoš (Piráti) KSČM