Předposlední prezidentský duel Babiš kontra Pavel za chvíli. V TV se oba setkají i zítra

Petr Pavel a Andrej Babiš

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

25. ledna 2023 19:40

V pondělí a úterý odvysílala Nova rozhovor s oběma finalisty prezidentské volby, které dnes a zítra čekají ještě dva televizní duely. Kde a kdy poběží závěrečné diskuzní střety generála Petra Pavla a poslance Andreje Babiše?

První duel mezi prvním a druhým kolem prezidentské volby neplánovaně proběhl v neděli ve vysílání České televize. Babiš původně pozvánku odmítl, na poslední chvíli ale přišel. V pondělí byl zase hostem večerního rozhovoru na televizi Nova, v úterý od této stanice dostal stejný prostor Pavel.

Oba rozhovory shodně sledovalo více než 1,1 milionu diváků. Moderátorka Bára Divišová po nich předala pomyslnou štafetu redakčnímu kolegovi Reyi Korantengovi, který povede závěrečný duel finalistů.

Nejprve ale bude mít oba zbývající uchazeče o Pražský hrad v jednom studiu Prima, která odvysílá Superduel na stanicích Prima a CNN Prima News od dnešních 20:15. Nova odvysílá svou relaci nazvanou Cesta na Hrad: Poslední debata zítra od 20:00.

V pátek už voliči vyrazí do volebních místností, hlas mohou odevzdat od 14 do 22 hodin a také v sobotu od 8 do 14 hodin.

Témata: prezidentské volby 2023 Petr Pavel Andrej Babiš TV Nova TV Prima