Tajemná Zemanova tiskovka? Česko se baví

Miloš Zeman jen těsně vyhrál prezidentské volby 2018

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. června 2018 4:41

Prezident Miloš Zeman svolal na čtvrtek tiskovou konferenci, její téma ale Hrad neprozradil. Novináři se také nebudou moci na nic zeptat. Tyto tajnosti vyvolaly na sociálních sítích nepřeberné množství otázek a spekulací. A také řadu vtípků. Vybrali jsme pro vás to nejlepší.

Zeman zítra oznámí, že se přejmenovává na Miloše Zemana Jaromíra Soukupa.

— Filip Nachtmann (@nocnimuz) 13. června 2018

Soudě podle toho, jak se už tisíce lidí těší na to, že Zeman zítra na tiskovce zaručeně v horším případě jen abdikuje, v lepším rovnou v přímém přenosu zemře, tipuji, že oznámí nějakou totálně podružnou ptákovinu, která nikoho nezajímá a pak se všem vysměje.

— Honza Palička (@HonzaPalicka) 13. června 2018

Přemýšlím, jak si vyložit, když Hrad se nechal slyšet, že #Zeman letos na Vysočinu nepojede, zatímco Zeman tvrdí opak. Jako kdyby někdo nevěděl něco, co ví jiný. A zítra navíc mimořádná tiskovka.

— Ondřej Kolář (@iacobau) 13. června 2018

Před Brexitem jsem si byl téměř jistý, že vyhraje názor pro setrvání.Před volbami prezidenta v USA jsem si byl téměř jistý, že vyhraje Hillary.Před zítřejší tiskovou konferencí jsem si téměř jistý, že Miloš Zeman na ni neodstoupí.

— Marek Rašovský (@Marek_Rasovsky) 13. června 2018

Napadá mě jediný důvod, proč zve Miloš Zeman tajuplně novináře na Hrad. ... hromadná likvidace.

— Petr Březina (@BrecaPetr) 13. června 2018

Prezident Zeman svolal na čtvrtek tiskový brífink, Hrad téma tají. Já obsah znám. •Bakala je zloděj•Česká televize je žumpa•Přijal jsem ruské občanství•Na vyznamenání navrhuju Jirku Ovčáčka•Omlouvám se za pochybení, Peroutkův článek nebyl vlevo dole, ale vpravo.

— Václav Ágh (@VaclavAgh) 13. června 2018

Poté, co umožnil převzetí vlády bolševikům, abdikoval Edvard Beneš v červnu 1948. Poté, co umožnil převzetí vlády bolševikům, bude moci abdikovat Miloš Zeman v červnu 2018. Tak schválně.

— Ján Simkanič (@Simindr) 13. června 2018

#Zeman zítra oficiálně oznámí, že odstupuje z funkce prezidenta republiky ze zdravotních důvodů, protože neustálá štvavá kampaň proti němu z řad pražské kavárny se soustavně podepisuje na jeho zdraví.Aneb trocha fabulace neuškodí.

— Ondřej Kolář (@iacobau) 13. června 2018

Prezident M.Zeman svolává na zítřek mimořádnou tiskovou konferenci - J.Soukup zatím mlčí nebo to bude moderovat, když nebude pak možnost pokládat dotazy? #zeman #soukup #hrad #tiskovka #media

— Martin Sekanina (@martinsekanina) 13. června 2018

Hrad na zítra svolává mimořádnou tiskovou konferenci. Doufat v abdikaci je asi zbytečné, protože Zeman tam bude strašit, dokud neumře, i kdyby už si ani trenky natáhnout neuměl...

— domík ? (@princessdomik) 13. června 2018

Zítra si z nás pan Zeman udělá dobrý den. Jediné autentické a zemanovské. Že se obtěžujeme ho komentovat.....

— Vaclav Vlk (@VlkVaclavMVA) 13. června 2018

Zeman hodlá zítra vyhlásit výsledky nadcházejícího MS ve fotbale v Rusku.

— Filip Štědrý (@FilipStdr) 13. června 2018

#Zeman zítra chystá mimořádný briefing, takže moje tipy:a) Opravdu zásadní věc typu amnestie nebo abolice pro Babiše.b) Něco podle notiček Kremlu (novinky z BIS, pozvánka Putina).c) Provokace k zakrytí blížícího se skandálu (např. podivné Mynářovo zakázky pro oboru Lány).

— Pepa Daniel (@Pepa_Daniel) 13. června 2018

Třeba zítra rezident Zeman oznámí, že se našli zbytky pana Jie-Tien Minga.

— Jakub Janda (@_JakubJanda) 13. června 2018

Témata: Miloš Zeman