Miranda ze Sexu ve městě kandiduje na guvernérku! Dnes to oznámila médiím

Cythia Nixon 4

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 11:49

Herčku Cynthii Nixonovou diváci znají z úspěšného seriálu Sex ve městě, kde ztvárnila emancipovanou právničku Mirandu. Herectví jí zřejmě už přestalo bavit a rozhodla se, že bude kandidovat do politiky jako guvernérka za stát New York.

„Miluju New York a dnes oznamuji svou kandidaturu na guvernérku,“ sdělila na své sociální síti. Herečka se už nějakou dobu angažuje ve veřejných občanských aktivitách. Již v minulosti se zmínila o své možné kandidatuře, ovšem potvrzena byla až nyní.

Cynthia se veřejně přiznává ke své homosexualitě a je také matkou tří dětí, které má se svým bývalým partnerem. Nixonová nyní stojí ve volbách proti současnému guvernérovi Andrewovi Cuomovi. Herečka také prodělala rakovinu prsu, která se podařila naštěstí vyléčit.

Ve svém projevu nedávno vyzvala občany, aby místo politické strany, která stojí proti prezidentovi Trumpovi, raději volili liberální identitu. Nixonová je také vnímána jako spojenec newyorského starosty Billa de Blasioa, který se se současným guvernérem v mnoha názorech rozchází. Navzdory tomu, veřejný průzkum jasně ukázal, že většina voličů preferuje věci ponechat, tak jak jsou a volit znovu Cuoma.

Témata: Cythia Nixon