Manželství Václava Klause mladšího u soudu: Za 20 minut bylo po všem!

Václav Klaus ml. se rozvádí 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. března 2018 20:38 | Aktualizováno: 7. března 2018 22:33

Obvodní soud pro Prahu 8 dnes začal řešit žádost Václava Klause mladšího (48) o rozvod s manželkou Lucií. Pro Klause jde už o druhý rozvod, který přišel po pěti letech manželství.

Klaus ml. už dříve prozradil, že vztah skončil během června loňského roku. Důvodem krachu manželství byla nevěra. Po měsíci postupného kolapsu vztahu podal žádost o rozvod.

"Rád bych k tomu tady na Facebooku jen řekl, že všechny moje statusy do června tohoto roku, adorující moji ženu nebo rodinu, nebyl nějaký marketingový kalkul, ale reálný odraz mých pocitů a pocitu zodpovědnosti a lásky, co jsem k nim cítil. Mazat už to teď zpětně nebudu, kdo z toho chce mít radost a legraci... Nic s tím nenadělám (a taky tohle mě na tom trápí nejmíň)," napsal tehdy na sociální síti.

Po nevěře své manželky si Klaus ml. našel novou přítelkyni, je jí jeho bývalá kolegyně z Centra pro občanské svobody Simona Vandová. Jak sama uvedla na facebooku, její působení v centru skončilo v říjnu loňského roku.

Dnes se oba manželé sešli u soudu, kde začalo jejich rozvodové stání. S Lucií Hřebačkovou, s níž se oženil v roce 2013 po dvouleté známosti, ale opustili místnost po dvaceti minutách. Jestli šlo o první stání nebo soud definitivně rozhodl není známo, ani jeden z nich se k výsledku nevyjádřil.

Témata: Václav Klaus ml. rozvod