Herečka Tereza Brodská podpořila Kalouskovu TOP 09. Prosazuje stejné hodnoty a názory jako já!

Tereza Brodská podporuje TOP 09

Autor: Jan Novák, stars24.cz

3. října 2017 19:49

Před volbami podpořily stranu TOP 09 některé známé osobnosti. Bavič a herec Petr Čtvrtníček se objevil na videu s šéfem strany Miroslavem Kalouskem i místopředsedkyní TOP 09 Markétou Adamovou. V dalším videu se pak objevila herečka Tereza Brodská.

„Jsem člověk poměrně konzervativní. Jsem člověk, který si váží svobody a demokracie, kterou jsme získali po roce 1989. A právě proto je mi blízký program TOP 09, která prosazuje svoje hodnoty a názory dlouhodobě, a stejné hodnoty a názory uznávám i já,“ vysvětluje na videu herečka.

„Je mi blízká tím, že je konzistentní, že neuhýbá od svých cílů a že nemění populisticky svoje názory podle současné nálady ve společnosti,“ dodává Brodská k tomu, proč podporuje právě TOP 09.

Její slova ocenil i sám Kalousek. „Dnes a denně jsou zpochybňovány změny, které přinesl pád komunismu. Jestli někdy byla potřeba je hájit se vší energií a rozhodnutím, tak je to teď a v těchto volbách. Vážím si proto Terezy Brodské za to, že veřejně vystoupila a podpořila kandidátku TOP 09,“ uvedl na sociálních sítích.

Tereza Brodská pochází ze známé rodiny, jejími rodiči jsou Vlastimil Brodský a Jana Brejchová. Známá je hlavně z filmu Konec básníků v Čechách a z televizního seriálu Ulice. Hrála také v plzeňském Divadle J. K. Tyla, v Činoherním klubu v Praze, v pražském Divadle Na zábradlí. Je také dvojnásobná držitelka filmového ocenění Český lev.

Témata: Tereza Brodská Miroslav Kalousek top 09 volby 2017