Ringo Čech otevřeně: Jasně mu nakopal pr**l!

František Ringo Čech

Autor: stars24.cz

25. ledna 2018 11:38

Známý český bubeník, zpěvák, herec a publicista František Ringo Čech je zarytým podporovatelem prezidenta České republiky. Minulý rok v říjnu dokonce kandidoval za Stranu práv občanů (dříve Strana práv občanů Zemanovci) jako superlídr kandidátky. Na dotaz serveru EuroZprávy.cz se vyjádřil ke včerejšímu duelu mezi Jiřím Drahošem a Milošem Zemanem.

Dramatik, zpěvák a moderátor Ringo Čech se netají tím, že je přítelem a velkým obdivovatelem současné hlavy státu. Výrazně ho podporoval už před pěti lety při první přímé prezidentské volbě. Ringo Čech patří spolu s Luďkem Sobotou nebo Zdeňkem Troškou k těm známým tvářím, které si přejí mít Miloše Zemana dalších pět let na Pražském hradě.

Ringo Čech byl i superlídrem kandidátky Strany práv občanů ve volbách do Poslanecké sněmovny v říjnu minulého roku. Uskupení, jehož čestným předsedou je Miloš Zeman, získalo ve volbách přes osmnáct tisíc hlasů čili 0,36 %. Známý hudebník získal jako volební lídr pražské kandidátky 477 hlasů. Ve volbách však kandidoval nikoli jako člen, nýbrž občan bez politické příslušnosti.

František Ringo Čech sledoval úterní duel prezidentských kandidátů na televizní obrazovce. "Miloš byl výrazně lepší," prozradil pro server EuroZprávy.cz zpěvák. Když měl konkretizovat v čem přesně byl prezident Zeman lepší než Jiří Drahoš, tak odpověděl, že ve všem. "Je vidět, že jste "Drahošovec". Musíte to brát tak, jak říkám. Neviděl jste ty stěry, jak Drahoš mektal a koktal, jak si nevěděl rady? To bylo jasně poznat z televizní obrazovky," pokračoval Ringo Čech, jenž celou debatu shrnul po svém: "Jasně mu nakopal pr**l!" uvedl pro EuroZprávy.cz hudebník. 

Témata: prezidentské volby 2018 Jiří Drahoš Miloš Zeman František Ringo Čech