Ivana Zemanová odhalila pikantnosti ze života prvního páru

Selfie po novoročním obědě u prezidenta

Autor: Ďásková, stars24.cz

17. ledna 2018 9:30 | Aktualizováno: 17. ledna 2018 13:19

První dáma rozhovory neposkytuje. S vrcholícím bojem o Hrad ale udělala výjimku a promluvila pro Parlamentní listy.

O soukromém životě prezidenta a jeho ženy se moc neví. První dáma ale nechala do soukromí páru trochu nahlédnout. „Snažíme se jít na procházku s naším psem Darcym, vypít si spolu dobrou kávu nebo uvařím dobrou večeři. Je několik jídel, o kterých můj manžel říká, že je umím nejlépe na světě. A to potěší každou ženu,“ uvedla v rozhovoru Ivana Zemanová.

Problém vidí v uspořádání si svého pracovního i osobního programu, aby se měli s manželem možnost se někdy „potkat“. Svou práci ovšem vidí jako potěšení. Těší ji, že může pomáhat potřebným a že má možnost pozitivně ovlivňovat životy druhých.

I když Miloše Zemana trápí cukrovka, která jej nutí k dodržování střídmých stravovacích návyků, nebojí se dát si pořádně do nosu. Oblíbených jídel je několik a všechna jsou poměrně běžná – gulášová polévka, brambory na loupačku nebo uzený jazyk. Lanýži ani kaviárem si mého muže opravdu nezískáte,“ prozradila se smíchem jeho manželka.

Osobně jako velkou inspiraci vidí francouzskou zpěvačku Mireille Mathieu. „Je neuvěřitelně milá a charismatická. Měla jsem možnost se s ní několikrát osobně setkat a ona i její hudba jsou velmi inspirativní,“ dodává v rozhovoru Ivana Zemanová

Témata: Miloš Zeman Ivana Zemanová prezident čr